woensdag 24 april 2013

dopje

Tijdens een knutselochtend bij Willy heb ik een leeg dopje omgetoverd tot blikvanger. Op een stukje achtergrond van mijn vorige kaart heb ik een vlinder gestempeld. Deze heb ik gemaskerd en er een swirl overheen gestempeld. Vervolgens heb ik de vlinder ingekleurd. met spica pennen. Als laatste nog glossyaccent en het dopje is klaar. Ik heb hem op een bloem geplakt en de bloem op een grote knijper met een magneet. Hij valt mooi op op mijn magneetbord.



maandag 22 april 2013

achtergrond


Af en toe ben je meer met een techniek bezig en heb je ineens een leuke achtergrond. Deze achtergrond is gemaakt met oliekrijtjes en een watje met babyolie. Maak eerst strepen over je papier en wrijf hier later met je watje met babyolie overheen. Stempelen is nu alleen mogelijk met stazon! Ik heb gebruik gemaakt van een stempel van chocolate baroque. Ik heb de bloem twee maal gestempeld en met foamtape opgehoogd. Met een spica pen en een witte fineliner heb ik nog accenten op de bloem aangebracht. De tekststempel is van creafine.


zondag 21 april 2013

stamping up

Een tijdje terug ben ik bij Yolanda geweest. Zij had een inloop dag georganiseerd om kennis te maken met stamping up. Bij haar hebben we ook een doosje  mogen maken (en een heerlijke lunch mogen nuttigen). Bedankt Yolanda, het was gezellig.


zondag 14 april 2013

kaartswap

Thema van de kaartswap was dit maal "vintage/lace". Ik ben begonnen met scrappapier op maat te knippen en te distressen met de distresser en vintage photo distressinkt. Daarna de randjes nog met goud embossing poeder en enamel bewerk. Het tabje is uit scrappapier gestanst met een marianne stans en met een bijbehorende stempel bedrukt. Met een crafty stempel heb ik een afdruk gemaakt op scrappapier en deze ook oudgemaakt en voorzien van het lijstje.Onder het lijstje heb ik nog een stukje mica geplakt, zodat het lijkt of het schilderij achter glas zit. Het kantje en het bloemetje heb ik nog bewerkt met glimmermist, distressinkt vintage photo en embossing poeder. Wat washi tape en klaar.


zaterdag 13 april 2013

vogelhuisjes

Op de beurs in Den Bosch hingen heel veel vogelhuisjes in paastakken.Natuurlijk kan je daar ook kaarten mee maken. Voor twee collega's van het design team van Creafine heb ik dit dan ook gedaan. Erg leuk om te maken en de kaarten werden erg leuk ontvangen.
Wat een nadeel zou kunnen zijn is dat de kaarten alleen geschikt zijn om af te geven! Maar wie houdt er nu niet van een stukje taart!



woensdag 10 april 2013

opa en oma

Voor deze kaart heb ik mij laten inspireren door de kaart die ik een tijdje terug heb gemaakt met het elfje.  Alleen heb ik het mij nu makkelijk gemaakt met een kant en klaar plaatje. Natuurlijk wel even de witte randen wat aangezet met distressinkt. De tekststempel is van Creafine. De houten vlindertjes maken het in mijn ogen helemaal af.

dinsdag 2 april 2013

klei

Vorige week heb ik nog wat bloemetjes gemaakt van zelf drogende klei van de Action. Ik had hiervoor een malletje. Een simpel klusje dus; klei in het malletje drukken en zodra het kan de klei verwijderen uit het malletje en verder laten drogen. Als ze droog zijn kun je ze verven in de kleur van je project. Nu nog een projectje verzinnen om ze bij te gebruiken!

Een kleine greep uit mijn nieuwe collectie embellishments: