maandag 21 oktober 2013

snelle kaart

Voor de stempeldagen heb ik nog een voorbeeldkaart gemaakt met de stempelset  Frou frou stamp set shop.
Alle teksten van de stempelset heb ik met witte versacraft inkt op donker bruin cardstock gestempeld. Creme cardstock heb ik uitgestanst (stans even laten zitten!) en bewerkt met distressinkt vintage photo. Daarna de vrouw gestempeld met sepia versafine en met witte en lila potloden beetje kleur gegeven bijpassend aan de lila kaart. Gestempelde hondjes met foamtape opgeplakt en de hoedendoos voorzien van een lila strik. En weer een kaartje klaar!


donderdag 3 oktober 2013

workshop creabron

En zoals beloofd de foto's van het andere kerst kastje (ditmaal van mijn eigen hand). Zo kan die ook worden, dus meldt je aan voor de workshop bij Creabron!




dinsdag 1 oktober 2013

workshop creabron

6 November Workshop


6 November kun je meedoen met de eerste workshop van de Creabron. We gaan een vitrinekastje ombouwen tot kerstkastje. We maken gebruik van de kerstpapierlijn van Tim Holz en wat kleine attributen. Aangezien ieders smaak anders is, ben je natuurlijk vrij om van huis ook spulletjes mee te nemen om je kastje nog meer eigen te maken.
De workshop kost 10,00 euro. We beginnen om 9:30 met koffie/thee en wat lekkers en de workshop duurt tot 11:30 (met eventuele uitloop naar 12:00 uur). 
Bij de prijs inbegrepen zit het kastje, papier Tim Holtz + bijpassend cardstock, wat attribuutjes, hulp van Nel en Nicole, Thee/koffie en wat lekkers.
We hebben maar voor 8 deelnemers plek, dus wees er snel bij!

Wil je meer informatie, of wil je je opgeven, mail dan naar s.sintmaartensdijk1@chello.nl of nicole.suijker@gmail.com


Het papier van Tim Holz is ook in andere tinten, dus als dat beter bij je inrichting past kunnen we daar gewoon mee varieĆ«ren! Aan het einde van deze week plaatsen we nog een foto van een kerstkastje in andere kleursamenstelling om je een indruk te geven. Hou ons blog http://creabron.blogspot.nl/  in de gaten!