maandag 30 juli 2012

Col's BliBlaBlogje

Tja, wel een blog starten, of toch niet? Na lang wikken en wegen is hier dan toch het resultaat:"Col's BliBlaBlogje". Om de vraag van een aantal mensen te beantwoorden "Wat maak je dan zoal?" zal ik regelmatig wat kaarten, scrap lay-outs en andere knutsels laten zien. Dan wordt vanzelf duidelijk waar ik mij mee bezig hou.

verjaardagskaart

Deze kaart is gemaakt met papier en chipboards van de lijn "Piece of Cake" van Dovercraft. Het formaat van de kaart is 15x30. De rillijnen bevinden zich op 5-5-10-5-5 cm. De teksten zijn met versamark gestempeld en geĆ«mbost met roze poeder. Nog wat hotfix steentjes, een eyelet en een lintje en klaar is de kaart. 

Van dezelfde lijn zijn er ook stempels uitgebracht. Deze heb ik gebruikt met de masker-techniek. Door deze techniek te gebruiken lijkt het net of de cupcakes naast elkaar staan. Gebruik je de techniek niet wordt het een rommeltje met lijnen die door elkaar lopen. Voor het maskeren maak je een stempelafdruk op een papiertje, die je tijdelijk op je stempelafdruk plakt. Stempel vervolgens gedeeltelijk over het masker heen en klaar is je rijtje cupcakes. Ik heb in het midden een chipboard cupcake gebruikt en de toppings extra lekker gemaakt met glitterlijm. Ik heb ook nog spicapennen gebruikt (pennen met een subtiel glittertje) om wat lijntjes aan te zetten en het roze en rood wat te versterken. Jummy!


2 opmerkingen:

  1. Helemaal super Nicole.Ik ga je volgen dus maak maar lekker veel leuke kaarten.
    XX
    Mieke.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Meid, Nou ook ik ga je volgen hoor.....Ben benieuwt naar al je leuke projecten....X San

    BeantwoordenVerwijderen